Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47856
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦарьова, М. І.-
dc.date.accessioned2024-02-22T08:19:59Z-
dc.date.available2024-02-22T08:19:59Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЦарьова М. І. Вплив абіотичних факторів на розвиток фітофторозу картоплі. Захист рослин у XXI столітті: проблеми та перспективи розвитку: матеріали Міжнар. наук. конф. студентів, аспірантів і молодих учених, 24-25 жовтня 2013 р. Харків: ХНАУ, 2013. С. 105-106.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47856-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНАУuk_UA
dc.titleВплив абіотичних факторів на розвиток фітофторозу картопліuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної наукової конференції, студентів, аспірантів і молодих учених "Захист рослин у XXI столітті: проблеми та перспективи розвитку"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zakhyst_roslyn_u_XXI_stolitti_2013_105-106.pdf346.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.