Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4783
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНечипоренко, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorСаєнко, Сергій Юрійович-
dc.contributor.authorТормосов, Михайлович-
dc.date.accessioned2022-08-12T14:12:26Z-
dc.date.available2022-08-12T14:12:26Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationТормосов Ю. М., Нечипоренко І. В., Саєнко С. Ю. Інженерна та комп`ютерна графіка: методичні вказівки до виконання індивідуального завдання "Модель" для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології"усіх форм навчання; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2017. 34 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4783-
dc.description.abstractМетодичні вказівки до виконання індивідуального завдання "Модель" для студентів напряму підготовки 181 "Харчові технології" з курсу "Інженерна та комп'ютерна графіка" розроблені відповідно до навчальної робочої програми, затвердженої методичною комісією Навчально-наукового інституту харчових технологій та бізнесу. Ці методичні вказівки дадуть змогу повторити лекційний матеріал за темою "Перетин геометричних об'єктів". Студент повинен розбиратись у теоретичному матеріалі і вміти використовувати його як загальну схему до розв'язання конкретних задач. Свої знання треба перевірити відповідями на питання для самоконтролю, вміщені у цьому виданні, і розв'язанням задач у робочому зошитіuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectінженерна графікаuk_UA
dc.subjectперетин геометричних об’єктівuk_UA
dc.subjectплощина проекціїuk_UA
dc.subjectеліпсuk_UA
dc.subjectзрізаний конусuk_UA
dc.titleІнженерна та комп`ютерна графікаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2017 Method_ Model.pdf3.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.