Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47761
Назва: Зональні особливості розвитку молочноо скотарства у сільськогосподарських підприємствах
Автори: Диндин, В. Л.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Диндин В. Л. Зональні особливості розвитку молочного скотарства у сільськогосподарських підприємствах. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 98 «Економічні науки». 2010. С.
Короткий огляд (реферат): В даній статті проведено аналіз показників розвитку молочного скотарства Львівської області в розрізі природоноекономічних зон. Основну увагу сконцентровано на ефективність діяльності сільськогосподарських підприємств області. Результати даного дослідження вказують на ті недоліки, що існують в практичній діяльності підприємств і запобігають нормальному та ефективному їх функціонуванню. Сукупність запронованих заходів сприятиме підвищенню результативності ведення молочного скотарства сільськогосподарськими підприємствами та зменшить вплив негативних чинників на їхню діяльність
In this article the analysis of indexes of development of the suckling cattle breeding of the Lviv area is conducted in a cut naturally economic areas. Basic attention is concentrated on efficiency of activity of agricultural enterprises of area. The results of this research will point out those defects that exist in practical activity of enterprises, and prevent their normal and effective functioning. The aggregate of the offered measures will be instrumental in the increase of effectiveness of conduct of the suckling cattle breeding agricultural enterprises and will be instrumental in diminishing of influence of negative factors on their activity
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47761
Розташовується у зібраннях:Випуск 98: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_98_2010_37.pdf114.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.