Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» : [143] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 143
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Захист прав підприємців у разі їх порушення органами державної владиЗахаров, В. В.
2018Договір страхування в галузі підприємницької діяльностіЗахаров, В. В.
2018Державні соціальні стандарти в Україні: нормативна база і реаліїЗахаров, В. В.
2018Особливості ринку праці України та його вимоги до молодих фахівцівЖелєва, Т. С.; Гринченко, Н. Г.
2018Використання ділових ігор у підготовці товарознавців-експертівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Ленерт, С. О.
2018ІК-технології навчання в методичній системі викладання дисциплін фахового спрямуванняДолуда, А. В.
2018Формування професійної компетентності бакалаврів харчової галузі під час вивчення хімічних дисциплінДобровольська, О. В.
2018Дидактичне призначення відеорефератів у освітньому процесі закладів вищої освітиДенисова, Н. В.
2018Забезпечення відповідності результатів сучасної парадигми освіти вимогам ринку праціДейниченко, Г. В.; Афукова, Н. О.
2018Методичні аспекти розвитку молодіжного підприємництва в УкраїніГросул, В. А.; Дядюк, М. А.; Зубков, С. О.
2018Метод ситуаційного навчання (CASE STUDY) як інструмент підвищення конкурентоспроможності випускників на ринку праціГринченко, О. О.; Рябець, О. Ю.
2018Особливості адаптивного управління якістю професійної підготовки майбутніх учителів інформатикиГирка, І. В.
2018Зв’язок освіти з практичною діяльністю – шлях до реалізації реформування вищої освітиВязовик, В. В.; Діброва, Л. І.
2018Формування професійних компетентностей випускників коледжу як один із пріоритетів модернізації освітніх технологійВласенко, Л. Л.; Варибрус, В. П.
2018Тренінг із менеджменту як шлях формування компетенції фахівців із менеджментуБуданова, О. С.
2018Основні принципи розробки меню та інструменти його оптимізації для закладів ресторанного господарстваБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.; Діхтярь, А. М.
2018Інноваційна модель інтерактивного навчання як сучасний метод освітнього процесуБотштейн, Б. Б.; Хаустова, Т. М.
2018Вивчення фінансових дисциплін із використанням інформаційного середовища eFrontБлизнюк, О. П.; Іванюта, О. М.
2018Методика роботи над помилками під час вивчення математики майбутніми вчителями початкових класівБган, Т. С.; Клочко, Н. І.
2018Карта емпатії як інструмент розвитку креативності фахівців із маркетингуАфанасьєва, О. П.; Михайлова, М. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 143