Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4769
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorПак, Андрій Олегович-
dc.date.accessioned2022-08-12T12:28:21Z-
dc.date.available2022-08-12T12:28:21Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПогожих, М. І., Пак А. О. Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини: навч. посіб.; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 159 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4769-
dc.description.abstractНавчальний посібник орієнтовано на студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.050502 «Інженерна механіка». Посібник призначається для загальної підготовки студентів у галузі технічних дисциплін, для оволодіння фундаментальними поняттями й теоріями класичної та сучасної технічної науки, для формування широкого наукового світогляду. У посібнику проаналізовано сучасний стан техніки та технології сушіння плодово-ягідної сировини; описано особливості тепло- і масообміну під час сушіння плодово-ягідної сировини способом змішаного теплопідводу – одного з найбільш перспективних способів зневоднення.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectплодово-ягідна сировинаuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectЗТП-сушінняuk_UA
dc.subjectмасообмінuk_UA
dc.subjectЗТП-сушінняuk_UA
dc.subjectкінетика сушінняuk_UA
dc.titleЕнергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Author_course Pogozhih Pak_15.PDF2.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.