Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4769
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Пак, Андрій Олегович | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-12T12:28:21Z | - |
dc.date.available | 2022-08-12T12:28:21Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Погожих, М. І., Пак А. О. Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини: навч. посіб.; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 159 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4769 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник орієнтовано на студентів, які навчаються за напрямом підготовки 6.050502 «Інженерна механіка». Посібник призначається для загальної підготовки студентів у галузі технічних дисциплін, для оволодіння фундаментальними поняттями й теоріями класичної та сучасної технічної науки, для формування широкого наукового світогляду. У посібнику проаналізовано сучасний стан техніки та технології сушіння плодово-ягідної сировини; описано особливості тепло- і масообміну під час сушіння плодово-ягідної сировини способом змішаного теплопідводу – одного з найбільш перспективних способів зневоднення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | плодово-ягідна сировина | uk_UA |
dc.subject | сушіння | uk_UA |
dc.subject | ЗТП-сушіння | uk_UA |
dc.subject | масообмін | uk_UA |
dc.subject | ЗТП-сушіння | uk_UA |
dc.subject | кінетика сушіння | uk_UA |
dc.title | Енергоефективні способи переробки харчової сировини: сушіння плодово-ягідної сировини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Author_course Pogozhih Pak_15.PDF | 2.68 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.