Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 161-169 of 169 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Перспективи використання борошна полби, сорго та кіноа у виробництві макаронних виробівШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Загоруйко, М. О.
2024Сучасний стан виробництва хлібобулочних виробів із використанням житнього борошнаДіхтярь, А. М.; Зерній, Л. Р.
2024Розроблення проєкту технології м՚ясного напівфабрикату для хачабургераОмельченко, С. Б.; Лісніченко, О. О.; Єгоров, Д. Д.
2024Технологічний потенціал безглютенових сумішей для виробництва бісквітуГавриш, Т. В.; Жарко, А. А.
2024Перспективи вдосконалення технології червоного соусуЗапаренко, Г. В.; Заворотний, Р. О.
2024Використання рослинних жирів у технології печиваЗадерко, Є. С.
2024Modern pharmacy and the prospects for the use of fir essential oil in inflammation managementKizatova, M. Zh.; Yelemes, A. K.
2024The study of biodegradable films for the treatment of burn woundsKizatova, M. Zh.; Zharkynbek, G. N.
2024Production of confectionery products based on dry mixesBorankulova, Assel; Zhuldyzbaev, Alizhan