Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 157
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Вплив альбуміну на збереженість еритроцитів кролика в умовах дії постгіпертонічного шоку | Ніпот, О. Є.; Єршова, Н. А.; Єршов, С. С.; Чабаненко, О. О.; Шпакова, Н. М. |
2023 | Використання астаксантину як кормової добавки у птахівництві | Степанська, Д. Б.; Волошина, І. М. |
2023 | Інтенсивність росту курчат-бройлерів за умови використання фітобіотичної кормової добавки | Шершнев, В. П.; Паращенко, В. А.; Кущ, М. М.; Бирка, О. В. |
2023 | Вплив використання кормової добавки орегано на якість тушок курчат-бройлерів | Паращенко, В. А.; Шершнев, В. П.; Кущ, М. М.; Ляхович, Л. М. |
2023 | Гістологічні параметри клубової кишки хвилястого папуги | Лаврова, І. Ю.; Кущ, М. М.; Фесенко, І. А. |
2023 | Біотехнологія виробництва рекомбінантної вакцини проти вірусу папіломи людини за допомогою штаму Saccharomyces cerevisiae | Гербич, К. С.; Лазоренко, В. В. |
2023 | Низьколактозне діабетичне морозиво | Лазоренко, В. В.; Манжелій, А. В.; Мироненко, Л. С. |
2023 | Біотехнологічне одержання вітаміну С із використанням рекомбінантних штамів | Лазоренко, В. В.; Гербич, К. С.; Манжелій, А. В. |
2023 | Новий вид і рід міксоміцета з острова Тасманія | Леонтьєв, Д. В.; Ллойд, С. Дж.; Морено, Г. |
2023 | Виробництво йогурту з додаванням сиропу Roasted Hazelnut | Степашко, О. Г.; Дігтяр, С. В. |
2023 | Застосування систем автоматизації в біотехнології актиноміцетів | Ковальницька, К. О.; Гаврютіна, В. А.; Бєлінська, А. П. |
2023 | Лактобактерії та їх пробіотичні властивості | Горлатенко, Є. С.; Охмат, О. А. |
2023 | Вплив живих клітин еукаріотичного індуктора на біологічну активність поверхнево-активних речовин rhodococcus erythropolis imb Ac-5017 | Охмакевич, А. М.; Ключка, Л. В.; Пирог, Т. П. |
2023 | Мікробіологічні дослідження ефективності антимікробних консервантів | Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С. |
2023 | Тролокс як фактор підвищення збереженості та життєздатності гемопоетичних прогеніторних клітин кордової крові людини після кріоконсервування з ДМСО | Зубов, П. М.; Зубова, О. Л.; Бабійчук, Л. О. |
2023 | Alternative approaches in brewing | Floka, L.; Rachynska, Z. |
2023 | The effect of saccharomyces cerevisiae BTM-1 on the antiadhesive activity of acinetobacter calcoaceticus imv B-7241 surfactants | Parfeniuk, M. A.; Ivanov, M. S.; Pirog, T. P. |
2023 | Функціональний продукт підтримки очищення організму | Вівтінець, П. А.; Мітіна, Н. Б. |
2023 | Вплив жиророзчинних вітамінів на титр життєздатних пробіотичних культур у складі функціонального продукту | Корнієнко, І. М.; Кравець, В. В.; Анацький, А. С.; Корнієнко, Ю. М. |
2023 | Перспективні напрями використання ферментних препаратів під час гідролізу жирів | Іванова, А. В.; Бєлінська, А. П. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 121 to 140 of 157