Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36681
Title: Виробництво йогурту з додаванням сиропу Roasted Hazelnut
Authors: Степашко, О. Г.
Дігтяр, С. В.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Степашко О. Г., Дігтяр С. В. Виробництво йогурту з додаванням сиропу Roasted Hazelnut. Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування: матеріали Міжнар. наук. конф., 27-28 квітня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 56-58.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36681
Appears in Collections:Матеріали Мжнародної наукової конференції "Актуальні питання біотехнології, екології та природокористування"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MMNK_Aktualni pytannia biotekhnolohii, ekolohii ta pryrodokorystuvannia_2023-56-58.pdf178.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.