Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47590
Название: Переробка плодів та ягід з використанням конвективної сушарки
Авторы: Гурський, П. В.
Іващенко, С. Г.
Денисенко, С. А.
Ткаченко, С. О.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Гурський П. В., Іващенко С. Г., Денисенко С. А., Ткаченко С. О. Переробка плодів та ягід з використанням конвективної сушарки. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 529-531
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47590
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-529-531.pdf297.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.