Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47562
Назва: | Виробнича перевірка технологічного процесу і установки для підвищення кормової цінності зернових компонентів з використанням НВЧ-енергії |
Інші назви: | Производственная проверка технологического процесса и установки для повышения кормовой ценности зерновых компонентов с использованием СВЧ-энергии Productive verification of technological process and setting for increase to feedvalue of grain-growing components with the use electromagnetic field are energies |
Автори: | Лобода, О. І. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Лобода О. І. Виробнича перевірка технологічного процесу і установки для підвищення кормової цінності зернових компонентів з використанням НВЧ-енергії. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 141 «Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України». 2013. С. 111-113. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 141 |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано результати виробничої перевірки установки для підвищення кормової цінності зернових компонентів з використанням НВЧ енергії. Предложены результаты производственной проверки установки для повышения кормовой ценности зерновых компонентов с использованием СВЧ энергии. The results of productive verification of setting for the increase of feedvalue of grain-growing components offer with the use electromagnetic field energies. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47562 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 141: Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_141_2013_42.pdf | 270.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.