Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47448
Title: Отримання технічних компетентностей фахівцями готельно-ресторанної справи з використанням дистанційних методів навчання
Authors: Червоний, В. М.
Дмитревський, Д. В.
Горєлков, Д. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Червоний В. М., Дмитревський Д. В., Горєлков Д. В. Отримання технічних компетентностей фахівцями готельно-ресторанної справи з використанням дистанційних методів навчання. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 334-335.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47448
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_334-335.pdf704.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.