Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47448
Title: | Отримання технічних компетентностей фахівцями готельно-ресторанної справи з використанням дистанційних методів навчання |
Authors: | Червоний, В. М. Дмитревський, Д. В. Горєлков, Д. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Червоний В. М., Дмитревський Д. В., Горєлков Д. В. Отримання технічних компетентностей фахівцями готельно-ресторанної справи з використанням дистанційних методів навчання. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 334-335. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47448 |
Appears in Collections: | Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_334-335.pdf | 704.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.