Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47448
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorГорєлков, Д. В.-
dc.date.accessioned2024-02-15T08:08:03Z-
dc.date.available2024-02-15T08:08:03Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЧервоний В. М., Дмитревський Д. В., Горєлков Д. В. Отримання технічних компетентностей фахівцями готельно-ресторанної справи з використанням дистанційних методів навчання. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 334-335.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47448-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОтримання технічних компетентностей фахівцями готельно-ресторанної справи з використанням дистанційних методів навчанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_334-335.pdf704.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.