Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47249
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілоусько, Таміла Юріївна-
dc.date.accessioned2024-02-11T20:21:30Z-
dc.date.available2024-02-11T20:21:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЕкономіка виробництва продукції тваринництва та бухгалтерській облік: методичні вказівки до практичних, семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; уклад. Т. Ю. Білоусько. Харків: ДБТУ, 2024. 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47249-
dc.description.abstractВизначено роль і місце навчальної дисципліни, її зміст за модулями і темами, наведено плани практичних та семінарських занять, викладено вимоги до виконання самостійної роботи, розгорнутий перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки допоможуть здобувачам в опануванні навчальної дисципліни як під керівництвом викладача, так й під час виконання самостійної роботи. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleЕкономіка виробництва продукції тваринництва та бухгалтерській облік: методичні вказівкиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Ekonomika vyrobnytstva_204_24.pdf1.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.