Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47249
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Білоусько, Таміла Юріївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-11T20:21:30Z | - |
dc.date.available | 2024-02-11T20:21:30Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Економіка виробництва продукції тваринництва та бухгалтерській облік: методичні вказівки до практичних, семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної (заочної) форми навчання за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»; уклад. Т. Ю. Білоусько. Харків: ДБТУ, 2024. 52 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47249 | - |
dc.description.abstract | Визначено роль і місце навчальної дисципліни, її зміст за модулями і темами, наведено плани практичних та семінарських занять, викладено вимоги до виконання самостійної роботи, розгорнутий перелік рекомендованої літератури. Методичні вказівки допоможуть здобувачам в опануванні навчальної дисципліни як під керівництвом викладача, так й під час виконання самостійної роботи. Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Економіка виробництва продукції тваринництва та бухгалтерській облік: методичні вказівки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Ekonomika vyrobnytstva_204_24.pdf | 1.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.