Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47243
Title: Якість і логістика при переробці та зберіганні плодів та овочів: навчально-методичний посібник
Authors: Пузік, Людмила Михайлівна
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Пузік Л. М. Якість і логістика при переробці та зберіганні плодів та овочів: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисц. здобувачами освітнього рівня магістр вищої освіти денної та заочної форми навчання спец. 203 Садівництво та виноградарство. Харків: ДБТУ, 2023. 160 с.
Abstract: У Навчально-методичному посібнику для самостійної роботи розглянуті питання та розуміння концептуальних основ логістики при зберіганні та переробці плодів та овочів. Для підготовки до практичних занять розглянуті питання післязбиральної підготовки (доробки) врожаю до маркетингу плодів та овочів. Представлені сучасні логістичні схеми під час зберігання та переробки плодів та овочів, способи зберігання плодів та овочів, ефективні шляхи їх переробки з мінімальними втратами в кількості та якості. Призначено для студентів спеціальності Садівництво та виноградарство, Освітньо-професійна програма 203 Садівництво та виноградарство за освітнім рівнем «магістр» денної та заочної форми навчання.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47243
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NMP_Yakist_lohistyka_24.pdf2.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.