Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/47222
Назва: Дослідження пористості крупи гречаної від різних виробників
Автори: Пак, А. В.
Григор’єв, А. В.
Пак, А. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Пак А. В., Григор’єв А. В., Пак А. О. Дослідження пористості крупи гречаної від різних виробників. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. науково-практ. конференції, 23-24 листопада 2023 року; Державний біотехнол. університет. Харків, 2023. С. 395-398
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47222
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_Tekh_prohres_APK_23-395-398.pdf587.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.