Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47017
Title: Методи та обладнання для підготовки насіння сосни до зберігання та використанняМетоди та обладнання для підготовки насіння сосни до зберігання та використання
Other Titles: Методы и оборудование для подготовки семян сосны к хранению и использованию
Methods and materials for the preparation of pine seeds for storage and use
Authors: Овсянніков, С. І.
Градиський, Ю. О.
Дишко, С. М.
Балюк, В. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Овсянніков С. І., Градиський Ю. О., Дишко С. М., Балюк В. В. Методи та обладнання для підготовки насіння сосни до зберігання та використання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 143 «Інноваційні технології деревообробної промисловості та механізації процесів у лісовому комплексі». 2013. С. 69-74.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 143
Abstract: Розроблені методи та засоби механічного і гідравлічного відокремлення крила насіння шпилькових лісових культур та представлені результати експериментальних досліджень опробування даних методик.
Разработаны методы и средства механического и гидравлического отделения крыльчатки семян хвойных лесных культур и представлены результаты экспериментальных исследований апробирования данных методик.
The methods and means of mechanical and hydraulic vane separation of seeds of coniferous forest plantations and the results of experimental studies testing these methods.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47017
Appears in Collections:Випуск 143: Інноваційні технології деревообробної промисловості та механізації процесів у лісовому комплексі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_143_2013_12.pdf490.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.