Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47007
Title: Брендінг як інноваційний інструмент просування готельного продукту
Authors: Любченко, О. М.
Білянська, С. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Кононенко, Т. П.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Любченко О. М., Білянська С. О. Брендінг як інноваційний інструмент просування готельного продукту. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Т. П. Кононенко. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 58.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47007
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-58.pdf132.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.