Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47006
Title: Організація дієтичного харчування в санаторно-курортних закладах
Authors: Ліфіренко, О. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Марцин, Т. О.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Ліфіренко О. С. Організація дієтичного харчування в санаторно-курортних закладах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Т. О. Марцин. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 58.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/47006
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-58.pdf132.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.