Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46929
Title: | Екструзійна обробка кукурудзи з нетрадиційними компонентами |
Other Titles: | Экструзионная обработка кукурузы с нетрадиционными компонентами Extrusive processing of corn with nonconventional components |
Authors: | Шаповаленко, О. І. Євтушенко, О. О. Почеп, В. А. Улянич, І. Ф. |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Шаповаленко О. І., Євтушенко О. О., Почеп В. А., Улянич І. Ф. Екструзійна обробка кукурудзи з нетрадиційними компонентами. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 135 «Механізація сільськогосподарського виробництва». 2013. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 135 |
Abstract: | В статті висвітлюється питання використання в якості екструзійних компонентів вичавок виноградних, жому бурякового та картоплі. Наведено показники якості сумішей до та після екструдування та отримано математичну модель оптимізації процесу В статье раскрыт вопрос использования в качестве компонентов для экструдирования выжимок виноградных, жома свекловичного и картофеля. Приведены показатели качества смесей до и после экструдирования, а также получено математическую модель оптимизации процесса In article the question of use as components for extruding of a residue grape, a press beet and potatoes is opened. Indicators of quality of mixes before extruding are given, and also is received mathematical model of optimization of process |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46929 |
Appears in Collections: | Випуск 135: Механізація сільськогосподарського виробництва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_135_2013_68.pdf | 264.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.