Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46852
Title: Основні причини прийняття рішення про стратегію диверсифікації підприємства
Authors: Швед, С. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Забродська, Л. Д.
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Швед С. А. Основні причини прийняття рішення про стратегію диверсифікації підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. Л. Д. Забродська. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 46.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46852
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-46.pdf230.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.