Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46849
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛевченко, А. В.-
dc.contributor.authorХорошун, І. О.-
dc.date.accessioned2024-02-04T20:39:05Z-
dc.date.available2024-02-04T20:39:05Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationХорошун І. О. Компоненти робочого місця співробітника підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молод. учених і студентів, м. Харків, 25 квітня 2012 р. ; наук. кер. А. В. Левченко. Харків : ХДУХТ, 2012. Ч. 4. С. 45.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46849-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleКомпоненти робочого місця співробітника підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aktualni_2012_s_4-45.pdf135.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.