Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4678
Название: Внутрішня торгівля України : теоретико-функціональний аналіз
Авторы: Ушакова, Н.Г.
Савицька, Н.Л.
Ключевые слова: внутрішня торгівля України;теоретико-функціональний аналіз
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Ушакова Н. Г. Внутрішня торгівля України : теоретико-функціональний аналіз [Текст] : монографія / Н. Г. Ушакова, Н. Л. Савицька; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Х., 2010. 325 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії розкрито засади функціонування внутрішньої торгівлі в економічній системі ринкового типу, результати трансформації організаційно-економічних відносин у галузі торгівлі в умовах становлення нової економіки; відображено зміни в ринковій структурі ринку послуг роздрібної торгівлі та принципи просторової диференціації в галузі. Особливу увагу аналізу приділено дії базових чинників на первинному етапі ринкової трансформації вітчизняної внутрішньої торгівлі; еволюції організаційних форм роздрібної торгівлі та виникненню й укоріненню мережної її форми, а також обґрунтуванню підходів до розміщення оффлайнових підприємств торгівлі; системі та принципам державного регулювання внутрішньої торгівлі. Особливістю видання є застосування не лише методології традиційної економічної теорії, а також еволюційної та інституціональної логіки теоретико-функціонального аналізу, у контексті яких основний акцент зроблено на розвитку роздрібної торгівлі (ритейлу) як локомотиву сучасної національної економіки. Видання призначено для науковців, викладачів, студентів економічного напряму підготовки, фахівців у галузі економіки та торгівлі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4678
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Савицька_Торгівля.pdf2.73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
monograf_ushakova_savicka_vnutrishnya_torgivlya_ukrayini_2010.pdf2.73 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.