Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46315
Название: Презентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, Словенії
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Балабай, К. С.
Максимова, Н. П.
Лосєва, С. М.
Котюк, Т. В.
Погарський, О. С.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С., Максимова Н. П., Лосєва С. М., Котюк Т. В., Погарський О. С. Презентація харчової продукції ХХІ століття для здорового харчування на міжнародних кулінарних фестивалях в Україні, Туреччині, Хорватії, Словенії. Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти: тези Другої Міжнар. наук.-метод. конф., 25 вересня 2020 р. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 87-93.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46315
Располагается в коллекциях:Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання-забезпечення якості вищої освіти.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Synerhetychna_kontseptsiya_rozvytku_2020_87-93.pdf1.87 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.