Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46120
Title: | Аналіз споживчих переваг вибору фасованої вівсяної крупи |
Authors: | Луценко, А. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Жегус, О. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Луценко А. О. Аналіз споживчих переваг вибору фасованої вівсяної крупи. Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді: матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 23 жовтня 2020 р.; наук. кер. Жегус О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 220-222. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46120 |
Appears in Collections: | Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_ta_perspektyvy_rozvytku_2020_220-222.pdf | 495.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.