Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46113
Назва: Маркетинг інновацій харчових продуктів функціонального призначення
Автори: Жегус, О. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Суми : Триторія
Бібліографічний опис: Жегус О. В. Маркетинг інновацій харчових продуктів функціонального призначення. Маркетингове тестування ринкових перспектив товарних інновацій: монографія; за заг. ред. канд. екон. наук Є. І. Нагорного. Суми: Триторія, 2020. С. 321-336
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46113
Розташовується у зібраннях:Маркетингове тестування ринкових перспектив товарних інновацій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zhehus_marketing_innov.pdf2.29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.