Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46094
Title: Адаптивне управління маркетинговою діяльністю закладу ресторанного господарства
Authors: Бабаченко, Л. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Жегус, О. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бабаченко Л. В. Адаптивне управління маркетинговою діяльністю закладу ресторанного господарства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді: матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 23 жовтня 2020 р.; наук. кер. Жегус О. В. Харків: ХДУХТ, 2020. С. 196-198.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/46094
Appears in Collections:Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_ta_perspektyvy_rozvytku_2020_196-198.pdf510.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.