Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45990
Назва: Стан зерновиробництва регіону як чинник забезпечення продовольчої безпеки країни
Автори: Корженівська, Н. Л.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Корженівська Н. Л. Стан зерновиробництва регіону як чинник забезпечення продовольчої безпеки країни. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 137 «Економічні науки». 2013.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 137
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовані теоретичні підходи до трактування категорій «продовольча та економічна безпека», здійснено огляд стану зеровиробництва регіону, позитивний розвиток якого є гарантією забезпечення продовольчої стабільності країни.
The article analyzed the theoretical approaches to the interpretation of the category "food and economic security," by inspection of grain region, the positive development of which is the guarantor of ensuring food stability.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45990
Розташовується у зібраннях:Випуск 137: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_137_2013_23.pdf285.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.