Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45862
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Русанов, М. В. | - |
dc.contributor.author | Кардаш, М. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-22T08:53:06Z | - |
dc.date.available | 2024-01-22T08:53:06Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Кардаш М. О. Зовнішнє середовище. Природні та соціально-екологічні фактори, їх вплив на організм. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Русанов М. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 414. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45862 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Зовнішнє середовище. Природні та соціально-екологічні фактори, їх вплив на організм | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_414.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.