Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45833
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorРуденко, С. М.-
dc.contributor.authorЖамбапулжийн, В. В.-
dc.date.accessioned2024-01-21T16:57:55Z-
dc.date.available2024-01-21T16:57:55Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЖамбапулжийн В. В. Кінесика як складник невербальної ділової комунікації. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Руденко С. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 387.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45833-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКінесика як складник невербальної ділової комунікаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_387.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.