Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45820
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorХлопова, А. С.-
dc.date.accessioned2024-01-21T16:34:18Z-
dc.date.available2024-01-21T16:34:18Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationХлопова А. С. Traditions and manners of japanese cuisine (Традиції японської кухні та манери за столом). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 374.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45820-
dc.description.abstractЙдеться про японську кухню та її особливості, основні правила японської трапези.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleTraditions and manners of japanese cuisine (Традиції японської кухні та манери за столом)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_374.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.