Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45820
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ков’ях, І. І. | - |
dc.contributor.author | Хлопова, А. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-21T16:34:18Z | - |
dc.date.available | 2024-01-21T16:34:18Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Хлопова А. С. Traditions and manners of japanese cuisine (Традиції японської кухні та манери за столом). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 374. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45820 | - |
dc.description.abstract | Йдеться про японську кухню та її особливості, основні правила японської трапези. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Traditions and manners of japanese cuisine (Традиції японської кухні та манери за столом) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_374.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.