Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45802
Назва: Собівартість овочів закритого ґрунту у системі факторів конкурентоспроможності їх виробництва
Автори: Прохватілова, Є. В.
Науковий керівник : Онєгіна, В. М.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Прохватілова Є. В. Собівартість овочів закритого ґрунту у системі факторів конкурентоспроможності їх виробництва. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 138 «Економічні науки». наук. кер. В. М. Онєгіна. 2013.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 138
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються визначення економічних категорій собівартості і конкурентоспроможності, їх взаємозв'язок і система чинників оцінки на прикладі виробництва овочів закритого грунту в ТОВ «Красноградська овочева фабрика».
The definitions of the economic categories of cast and competitiveness, their interaction and the factors evaluation system on the example of the vegetables production of the protected soil in SIA "Krasnograd vegetable factory" are considered in the article.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45802
Розташовується у зібраннях:Випуск 138: Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_138_2013_40.pdf296.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.