Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45753
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorТкачова, А. С.-
dc.date.accessioned2024-01-19T08:46:52Z-
dc.date.available2024-01-19T08:46:52Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТкачова А. С. The short history of indian cuisine (Стисла історія індійської кухні). І нноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 365.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45753-
dc.description.abstractМова йде про історію індійської кухні, її походження, про використання спецій та особливих інгредієнтів.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleThe short history of indian cuisine (Стисла історія індійської кухні)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_365.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.