Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45744
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorСтарченко, А. С.-
dc.date.accessioned2024-01-19T08:30:32Z-
dc.date.available2024-01-19T08:30:32Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСтарченко А. С. Cheese trends for 2020 (Сирні тенденції на 2020 рік). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 358.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45744-
dc.description.abstractУ доповіді викладаються тенденції у продажі та споживанні сирів у 2020 році у США та інших країнах світу.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleCheese trends for 2020 (Сирні тенденції на 2020 рік)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_358.pdf1.38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.