Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45740
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Муравйова, О. М. | - |
dc.contributor.advisor | Крупей, М. І. | - |
dc.contributor.author | Скрипка, А. М. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-19T08:24:53Z | - |
dc.date.available | 2024-01-19T08:24:53Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Скрипка А. М. Boutique-hotels and their impact on the hospitality industry (Бутік-готелі та їх вплив на індустрію гостинності). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Муравйова О. М., Крупей М. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 355. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45740 | - |
dc.description.abstract | Досліджено перспективи розвитку готелів формату «бутік». Проведено аналіз світового досвіду функціонування даних готелів, перспективи використання інноваційних засобів залучення і утримання клієнтів. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Boutique-hotels and their impact on the hospitality industry (Бутік-готелі та їх вплив на індустрію гостинності) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_355.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.