Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45687
Назва: Брикетування соломи як альтернатива сільськогосподарським спалюванням
Інші назви: Брикетирование соломы как альтернатива сельскохозяйственным палам
Briquetting of straw as alternative to agricultural incinerations
Автори: Семірненко, С. Л.
Семірненко, Ю. І.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Семірненко С. Л., Семірненко Ю. І. Брикетування соломи як альтернатива сільськогосподаррським спалюванням. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 134 «Технічний сервіс машин для рослинництва». 2013. С. 271-275.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 134
Короткий огляд (реферат): У статті наведені негативні наслідки від спалювання пожнивних решток зернових культур на полях, наведені способи проведення моніторингу пожеж із використанням супутникових датчиків MODIS. Представлена стратегія утилізації невикористаної солом’яної біомаси шляхом утворення паливних брикетів.
В статье приведены негативные последствия от сжигания пожнивных остатков зерновых культур на полях, приведены способы проведения мониторинга пожаров с использованием спутниковых датчиков MODIS. Представлена стратегия утилизации неиспользованной соломенной биомассы путем образования топливных брикетов.
In the article negative consequences are driven from incineration of the yellowed bits and pieces of grain-crops on the fields, methods over of realization of monitoring of fires are brought with the use of satellite sensors of MODIS. Strategy of utilization of untapped biomass is presented from a strawby formation of fuel preforms.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45687
ISBN: 5-7987-0176X
Розташовується у зібраннях:Випуск 134: Технічний сервіс машин для рослинництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_134_2013_46.pdf248.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.