Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45684
Title: French cuisine (Французька кухня)
Authors: Рзаева, А. O.
metadata.dc.contributor.advisor: Подворна, Л. А.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Рзаева А. O. French cuisine (Французька кухня). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 341.
Abstract: Розглянуто характеристику французької кухні й історію подачі страв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45684
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_341.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.