Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45644
Title: Risks and considerations of dark chocolate eating (Ризики та переваги споживання темного шоколаду)
Authors: Ординська, І. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Колесник, А. О.
Мануєнкова, О. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ординська І. А. Risks and considerations of dark chocolate eating (Ризики та переваги споживання темного шоколаду). Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Колесник А. О., Мануєнкова О. О. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 2. С. 322.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45644
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_2_322.pdf1.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.