Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4563
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗахаренко, В. О.-
dc.contributor.authorКір’яков, Ю. К.-
dc.date.accessioned2022-08-09T14:59:48Z-
dc.date.available2022-08-09T14:59:48Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЗахаренко В. О., Кір’яков Ю. К. Застосування інформаційних технологій для визначення густини виробів неправильної геометричної форми. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 403-409.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4563-
dc.description.abstractСтворено програму для розрахунків густини тіл неправильної геометричної форми. Програму розроблено на об’єктно-орієнтованій мові програмування VBA в середовищі MS Excel. Під час виконання програми здійснюється математична обробка експериментальних даних з визначенням коефіцієнта варіації.uk_UA
dc.description.abstractThe software for calculating the porosity of bodies of improper geometry is created. The software was created in MS Excel environment by means of using the programming environment VB. Running the software gives a mathematical processing of experimental data for evaluating the variation coefficient.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectVBAuk_UA
dc.subjectMS Exceluk_UA
dc.subjectматематична обробкаuk_UA
dc.subjectвизначення коефіцієнта варіаціїuk_UA
dc.subjectгустина тіл неправильної геометричної формиuk_UA
dc.subjectпрограма для розрахунківuk_UA
dc.titleЗастосування інформаційних технологій для визначення густини виробів неправильної геометричної формиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_63.pdf297.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.