Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45516
Назва: Методика экспериментальных исследований процесса проращивания семян ячменя на витаминный корм
Інші назви: Methods of experimental studies of the germination of barley seeds on the vitamin feed
Методика експериментальних досліджень процесу пророщування насіння ячменю на вітамінний корм
Автори: Булавин, С. А.
Вендин, С. В.
Саенко, Ю. В.
Швец, Л. П.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Булавин С. А., Вендин С. В., Саенко Ю. В., Швец Л. П. Методика экспериментальных исследований процесса проращивания семян ячменя на витаминный корм. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013. С. 432-437.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132
Короткий огляд (реферат): Предложена методика экспериментальных исследований проращивания семян на витаминный корм, предложена экспериментальная установка для проращивания семян, получены оптимальные значения режимных параметров процесса проращивания зерна на витаминный корм.
The technique of experimental studies of seed germination on the vitamin feed. An experimental system for the germination of seeds, obtained the optimal values of operating parameters of the germinating grain for fodder vitamin.
Запропонована методика експериментальних досліджень пророщування насіння на вітамінний корм, запропонована експериментальна установка для пророщування насіння, отримані оптимальні значення режимних параметрів процесу пророщування зерна на вітамінний корм.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45516
Розташовується у зібраннях:Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_132_2013_72.pdf254 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.