Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45507
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПіскун, В. І.-
dc.date.accessioned2024-01-16T11:43:21Z-
dc.date.available2024-01-16T11:43:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПіскун В. І. Обробка стоків при промисловому виробництві свинини. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013. С. 405-410.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45507-
dc.description.abstractВикладено результати розробки та оцінки роботи технологій підготовки стоків до використання з їх обробкою при використанням гравітаційних процесів та фільтр-пресуваннямuk_UA
dc.description.abstractИзложены результаты разработки и оценки работы технологий подготовки стоков к использованию с их обработкой с использованием гравитационных процессов и фильтр-прессованием. Показана эффективность. применения гравитационных процессов при подготовке стоков к использованию,uk_UA
dc.description.abstractThe researches results and rating of methods operation by runoff preparing for utilization with those processing by using gravitational processes and filter-pressing were expounded. The efficiency of gravitational processes applying in runoff preparation for utilization was presented.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132-
dc.titleОбробка стоків при промисловому виробництві свининиuk_UA
dc.title.alternativeОбработка стоков при промышленном производстве свинины.uk_UA
dc.title.alternativeRunoff processing at industrial of porkuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_132_2013_67.pdf320.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.