Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45478
Назва: Будова і принцип дії вовчків різних моделей: метод. вказ. та завдання щодо виконання практ. роботи з дисц. «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв»
Автори: Гурський, П. В.
Богомолов, О. В.
Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Будова і принцип дії вовчків різних моделей: метод. вказ. та завдання щодо виконання практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання з дисц. «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв»; уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45478
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Pz_9_Vovchky_myasa_23.pdf420.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.