Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45478
Title: Будова і принцип дії вовчків різних моделей: метод. вказ. та завдання щодо виконання практ. роботи з дисц. «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв»
Authors: Гурський, П. В.
Богомолов, О. В.
Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Будова і принцип дії вовчків різних моделей: метод. вказ. та завдання щодо виконання практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання з дисц. «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв»; уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45478
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Pz_9_Vovchky_myasa_23.pdf420.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.