Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45474
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorІващенко, С. Г.-
dc.date.accessioned2024-01-15T13:01:38Z-
dc.date.available2024-01-15T13:01:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБудова і принцип дії макаронного преса: метод. реком. та завдання щодо виконання практичної роботи студентам денної та заочної форми навчання з дисц. «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв»; уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко. Х.: ДБТУ, 2023. 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45474-
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleБудова і принцип дії макаронного преса: метод. вказ. та завдання щодо виконання практичної роботи з дисц. «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_Pz_13_Makaronnyy_pres_23.pdf787.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.