Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45473
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorІващенко, С. Г.-
dc.date.accessioned2024-01-15T12:55:03Z-
dc.date.available2024-01-15T12:55:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБудова і принцип дії гречерушального верстата: метод. реком. та завдання щодо виконання практ. роботи студентам денної та заочної форми навчання з дисц. «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв»; уклад.: П. В. Гурський, О. В. Богомолов, С. А. Денисенко, С. Г. Іващенко. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45473-
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для набуття практичних навичок при виконанні практичної роботи навчальної дисципліни «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв». У методичних вказівках пропонується короткий огляд основних характеристик, будови та принципу дії харчового спеціального обладнання та обладнання малих підприємств. Призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleБудова і принцип дії гречерушального верстата: метод. реком.та завдання щодо виконання практ. роботи з дисц. «Спецобладнання та обладнання малих переробних і харчових виробництв»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Pz_14_Hrecherushal-nyy_verstat_23.pdf372.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.