Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45457
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorГурський, П. В.-
dc.contributor.authorІващенко, С. Г.-
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.date.accessioned2024-01-15T11:50:37Z-
dc.date.available2024-01-15T11:50:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВизначення якості зерна різними методами: метод. рек. та завдання для виконання лабораторної роботи студентам денної та заочної форми навчання; уклад.: О. В. Богомолов, П. В. Гурський, С. Г. Іващенко, С. А. Денисенко. Х.: ДБТУ, 2023. 20 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45457-
dc.description.abstractМетодичні вказівки призначені для отримання практичних навичок при виконанні лабораторної роботи навчальної дисципліни «Організація процесів переробних і харчових виробництв». Розглядаються види щупів, методика відбору проб зерна, процес визначення вологості, скловидності та засміченості зерна, прилади. Методичні вказівки призначені для студентів вищих навчальних закладів технічних спеціальностей.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВизначення якості зерна різними методами: метод. рек. та завдання для виконання лаб. роботиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_LR_Vyznach yakosti zerna_23.pdf898.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.