Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45442
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПолупанов, В. М.-
dc.contributor.authorПетруша, Є. З.-
dc.contributor.authorНагорний, С. А.-
dc.date.accessioned2024-01-14T09:25:50Z-
dc.date.available2024-01-14T09:25:50Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПолупанов В. М., Петруша Є. З., Нагорний С. А. Аналіз поглядів та висновків спеціалістів на перспективу та особливості впровадження on-line навчання. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45442-
dc.description.abstractВ статті розглянуті характерні погляди та висновки спеціалістів на перспективу та особливості впровадження On-Line навчанняuk_UA
dc.description.abstractIn the article of is presented characteristic looks and conclusions of specialists are to the prospect and features of introduction of the on-Line teachinguk_UA
dc.description.abstractВ статье рассмотренны характерные взгляды и выводы специалистов на перспективу и особенности внедрения on-Line обученияuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132-
dc.titleАналіз поглядів та висновків спеціалістів на перспективу та особливості впровадження on-line навчанняuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of looks and conclusions of specialists on a prospect and features of introduction of the on-Line teachinguk_UA
dc.title.alternativeАнализ взглядов и выводов специалистов на перспективу и особенности внедрения on-Line обученияuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_132_2013_48.pdf176.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.