Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45441
Название: Дослідження впливу подачі насіння ріпаку на ефективність його сепарування на фрикційному сепараторі
Другие названия: Исследование влияния подачи семян рапса на эффективность его сепарирования на фрикционной сепараторе
Investigation of the effect of rape seed feed on the separation efficiency of its friction on the separator
Авторы: Швець, О. П.
Ковалишин, С. Й.
Щур, Т. Г.
Швець, Ф. П.
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Швець О. П., Ковалишин С. Й., Щур Т. Г., Швець Ф. П. Дослідження впливу подачі насіння ріпаку на ефективність його сепарування на фрикційному сепараторі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013.
Серия/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132
Краткий осмотр (реферат): В роботі наведено експериментальні результати дослідження впливу параметрів дозування на ефективність сепарування насіннєвої суміші ріпаку на фрикційному сепараторі. На підставі багатофакторного експерименту обгрунтовано оптимальні параметри роботи дозуючого пристрою, за яких ефективність сепарування буде найвищою.
В работе приведены экспериментальные результаты исследований влияния параметров дозирования на эффективность сепарирования семенной смеси рапса на фрикционном сепараторе.
The article deals with the experimental results on the effect of dosing parameters on the efficiency of separation of a mixture of rape seed in the friction separator.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45441
Располагается в коллекциях:Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Visnyk_132_2013_47.pdf285.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.