Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/45437
Назва: | Підвищення збереженості і продуктивних показників птиці за рахунок зниження мікробного забруднення повітря пташників |
Інші назви: | An increase of stored and productive indexes of bird is for account of decline of microbal contamination of air of poultry Повышение сохранности и продуктивных показателей птицы за счёт снижения микробного загрязнения воздуха птичников |
Автори: | Іщенко, К. В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Іщенко К. В. Підвищення збереженості і продуктивних показників птиці за рахунок зниження мікробного забруднення повітря пташників. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013. С. 258-269. |
Серія/номер: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132 |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що бактерицидна обробка повітря пташника в повітрозмішувачі системи підсушування посліду кліткових батарей для утримання курей-несучок ультрафіолетовим випромінюванням з довжиною хвилі 253.7 нм в об'ємній дозі 60 Дж/м дає змогу знизити його мікробне забруднення в 2.2-2,8 рази, підвищити збереженість птиці протягом 7 місяців продуктивного періоду на 0,8% It is set that bactericidal treatment of air of poultry house in the povitrozmishuvachi systems of torrefaction of dung of cellular batteries for maintenance of laying chickens-hens ultraviolets with a wave-length 253,7 nm in an ob"emniy dose 60 Dzh/m enables to reduce him microbal contamination in 2,2-2,8 times, to promote stored of bird during 7 months of productive on 0.8% Установлено, что бактерицидная обработка воздуха птичника в воздухосмешевателе системы подсушивания помета клеточных батарей для содержания кур-несушек ультрафиолетовым излучениям с длиной волны 253,7 нм в объъемний дозе 60 Дж/м² дает возможность снизить его микробное загрязнение в 2,2-2,8 разы, повысить сохраненность птицы в течение 7 месяцев производительного периода на 0,8%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45437 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_132_2013_43.pdf | 218.27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.