Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45223
Назва: Результати експериментальних досліджень процесу приготування гомогенної кормової суміші
Інші назви: Результаты экспериментальных исследований процесса приготовления гомогенной кормовой смеси
Results of experimental researches of preparation of homogeneous forage mixture
Автори: Мерінець, Н. А.
Бойко, І. Г.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Мерінець Н. А., Бойко І. Г. Результати експериментальних досліджень процесу приготування гомогенної кормової суміші. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 132 «Технічні системи і технології тваринництва». 2013.
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 132
Короткий огляд (реферат): В результаті виконання багатофакторного експерименту отримано рівняння регресії, яке описує технологічний процес подрібнення зернових кормів в рідині, визначені оптимальні параметри факторів, які впливають на якість подрібнення та побудовані поверхні відгуків і їх двомірні перетини, що характеризує нерівномірність коефіцієнта модуля помелу зерна в рідині.
В результате выполнения многофакторного эксперимента получено уравнение регрессии, которое описывает технологический процесс измельчения зерновых кормов в жидкости, определены оптимальные параметры факторов, которые влияют на качество измельчения и построены поверхности откликов и их двухмерные сечения, которое характеризует неравномерность коэффициента модуля помола зерна в жидкости.
As a result of implementation of multivariable experiment equalization of regression, which describes the technological process of grinding down of corn forages in a liquid, is got, the optimum parameters of factors which influence on quality of grinding down and the surfaces of responses and their двухмерные sections are built are certain, which characterizes the unevenness of coefficient of the module of grade of grain in a liquid.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45223
Розташовується у зібраннях:Випуск 132: Технічні системи і технології тваринництва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_132_2013_12.pdf530.2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.