Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45141
Название: Особливості світового ринку органічних харчових продуктів
Авторы: Полупан, В.
Терновий, О. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Полупан В., Терновий О. В. Особливості світового ринку органічних харчових продуктів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р.; Державний біотехнологічний ун-т. Харків: ДБТУ, 2023. С. 509-510
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/45141
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezy-dop-conf-02-11-23-510-511.pdf129.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.