Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4512
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дьяков, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Торяник, О. І. | - |
dc.contributor.author | Свідло, К. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-09T10:50:46Z | - |
dc.date.available | 2022-08-09T10:50:46Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Дьяков О. Г., Торяник О. І., Свідло К. В. Дослідження вологовмісту шроту олійних рослин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 248-256. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4512 | - |
dc.description.abstract | Подано дослідження зміни вологовмісту шроту вівса та льону залежно від технологічних режимів обробки. Відповідно до отриманих даних побудовано математичні моделі. Установлено, що на величину вологовмісту впливає хімічний склад шроту. | uk_UA |
dc.description.abstract | This article presents a study on moisture flakes of oats and flax, depending on the processing mode processing. On the basis of the received data mathematical models. Found that the amount of moisture dependent on chemical composition of oilseeds meals. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | шрот | uk_UA |
dc.subject | олійні рослини | uk_UA |
dc.subject | овес | uk_UA |
dc.subject | льон | uk_UA |
dc.title | Дослідження вологовмісту шроту олійних рослин | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (16) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_40.pdf | 338.29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.