Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4512
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorТоряник, О. І.-
dc.contributor.authorСвідло, К. В.-
dc.date.accessioned2022-08-09T10:50:46Z-
dc.date.available2022-08-09T10:50:46Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДьяков О. Г., Торяник О. І., Свідло К. В. Дослідження вологовмісту шроту олійних рослин. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 248-256.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4512-
dc.description.abstractПодано дослідження зміни вологовмісту шроту вівса та льону залежно від технологічних режимів обробки. Відповідно до отриманих даних побудовано математичні моделі. Установлено, що на величину вологовмісту впливає хімічний склад шроту.uk_UA
dc.description.abstractThis article presents a study on moisture flakes of oats and flax, depending on the processing mode processing. On the basis of the received data mathematical models. Found that the amount of moisture dependent on chemical composition of oilseeds meals.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectшротuk_UA
dc.subjectолійні рослиниuk_UA
dc.subjectовесuk_UA
dc.subjectльонuk_UA
dc.titleДослідження вологовмісту шроту олійних рослинuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (16)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_2_40.pdf338.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.